jueves, 15 de abril de 2010

El dia de les oronetes (15/04/2010)Després de dos eixides amb reclam amb l'intenció d'agafar oronetes en dormider sense resultats, com ens podíem imaginar que este matí sense fer res fora del normal anàvem a agafar un total de 77 oronetes en les dos xarxes del riu! Fins i tot Carlos ha hagut de clavar-se dins de l'aigua descalç per ajudar-me a traure pardals! A més, hem agafat moltes espècies diferents.
Teníem ganes d'oronetes i per fi n'hem capturat prous. Però ara encara dona més ganes de tornar a per més! A veure si a la pròxima encara va millor!

Hirundo rustica 76 ex + 1 rec
Riparia riparia 3 ex
Delichon urbica 6 ex
Motacilla flava 1 ex
Luscinia megarhynchos 1 ex + 2 rec
Carduelis carduelis 1 ex
Serinus serinus 1 ex + 1 rec
Cettia cetti 2 ex + 2 rec
Acrocephalus arundinaceus 1 rec
Sylvia melanocephala 1 ex
Sylvia atricapilla 3 ex + 1 rec
Parus major 1 ex

Traducción: Después de dos salidas con reclamo con la intención de capturar golondrinas en dormidero sin buenos resultados, quien se iba a imaginar que esta mañana íbamos a coger un total de 77 golondrinas en las dos redes del río! Incluso a Carlos le ha tocado meterse en el agua descalzo para ayudarme.
Teníamos ganas de golondrinas y por fin lo hemos conseguido. Pero ahora tenemos todavía más ganas de ir a por más. ¡A ver si la próxima semana nos va mejor!

1 comentario:

  1. enhorabona per les captures! qué viejos tiempos aquellos por el Molí Serelles. que siga així la ratxa.

    ResponderEliminar