sábado, 10 de abril de 2010

Últimes eixidesCom ens vam quedar amb ganes d'oronetes, tornàrem una vespradeta a posar el reclam. Cada vegada que miràvem al cel pensàvem que en caurien més, però al moment d'encendre el reclam va començar a disminuir la quantitat d'oronetes volant. Uf, no se que ha passat, però no en caigué ni una!! Així que ara estem encara en més ganes d'oronetes.Almenys tinguerem la sort d'agafar un tordet que es resisteix a anar-se'n i altres 7 pardalets.
Al dia següent de matí tornàrem al riu Serpis. Posàrem dos xarxes extra que atravessaren el riu per intentar agafar algo més, encara que soles n'agafarem 4 més.

8/04/2010

Passer domesticus 2 ex
Luscinia megarhynchos 2 ex
Turdus philomelos 1 ex
Sylvia atricapilla 1 ex
Motacilla alba 1 ex

9/04/2010

Turdus merula 1 ex
Carduelis carduelis 3 ex
Sylvia melanocephala 1 ex
Sylvia atricapilla 4
Passer domesticus 1 ex
Motacilla alba 1 ex
Serinus serinus 1 ex
Saxicola torquata 1 ex

Traducción: Como nos quedamos con ganas de golondrinas, volvimos una tarde a poner el reclamo. Cada vez veiamos el cielo más lleno de golondrinas, pero cuando encendimos el reclamo empezó a disminuir su cantidad.No se que pasó, pero no cogimos ni una!! Así que ahora tenemos más ganas de golondrinas.Almenos capturamos otros 7 pájaros.
Al día siguiente por la mañana volvimos. Pusimos dos redes extra que atravesaron el río para intentar coger algo más, aique ahí solo capturamos 4 más.

No hay comentarios:

Publicar un comentario